PËRCJELLIM EMOCIONE

Të përcjellësh emocion tek audienca bën që mesazhi juaj të ngelet me gjatë në memorjen e audiencës. Kjo është e vërtetuar nga statistikat dhe nga eksperianca jonë personale. Por kur vjen puna për të bërë audiencën tuaj të ndjejë diçka ju mbase nuk dini nga t’ ia filloni. Për fat të mirë ne e dimë!

Për shembull, një nga klientët tanë erdhi tek ne për një video promocionale, por nuk ishte i sigurt se çfarë donte. Ekipi ynë bashkëpunoi me të për të krijuar një video që të përfshinte dhe të arrinte audiencën që ai dëshironte.

KLIENTË TË KËNAQUR

Asgjë nuk na bën më të lumtur sesa një klient i kënaqur. Prandaj ne përpiqemi gjithmonë të ecim përpara duke rritur përditë standartet tona, për të sjellë rezultate sa më të mira për klientët tanë.

SHËRBIME

VIDEO PRODUKSION

Ne mbulojmë të gjitha aspektet e produksionit si skenar, storyboard, xhirim, montazh, audio kompozim deri në eksportin e produktit final si dhe marketing nëpër media të ndryshme ose online.

ANIMACIONE

Dëshironi të reklamoni produktin tuaj por është vështirë që mesazhi juaj të përcillet vetëm me video? Atëher ne ju ofrojmë video animacione të ndryshme që mesazhi juaj të përcillet qartë tek audienca.

EFEKTE VIZUALE

Keni pasur gjithmon ëndërr të realizoni diçka të veçantë për produktin tuaj por nuk e dinit a është e mundur apo ku mund ta realizonit? Na kontaktoni dhe ne mund t’ju ndihmojmë në realizimin e efekteve vizuale.

AERIALS

VIM Aerials ofron filmime profesionale me dron për real estate, reklama, dokumentarë, filma apo biznese të ndryshme të cilët kanë nevojvë për pamje nga ajri.

 

FORMULA JONE MAGJIKE!

Ok, mbase nuk është edhe aq magjike, por ne fillojmë duke bërë pyetjet e duhura. Kur ke vetëm pak sekonda për të tërhequr vëmëndjen e shikuesit. Shumë video harxhojnë kohë të çmuar duke folur se si funksionon produkti ose çfarë vetish ka, apo kur është themeluar kompania.

Por pyetja e vetme dhe më e rëndësishmja që shikuesi do t’ju bëjë është: Përse jeni ju ndryshe?

Për t’ju përgjigjur kësaj pyetjeje ne duhet të bashkëpunojmë ngushtë me klientët tanë, përtej pyetjeve sipërfaqësore. Prandaj formula jonë magjike është ekipi ynë i kualifikuar që çon përpara çdo projekt duke bërë pyetjet e duhura.

DISA NGA PUNËT TONA SËFUNDMI